Export Manager (100% FTE/40 uur)

Huizen, Netherlands

Daily Dairy Holland is een dynamisch en snel groeiende organisatie. Wij opereren op de internationale kaasmarkt. Onze focus ligt daarbij vooral op export. Dit doen we met passie en toewijding. Wij willen dan ook graag ons team versterken met een nieuwe collega, die ook met passie en toewijding samen met ons aan de slag wil om Daily Dairy Holland nog verder te laten groeien.

Wij zijn opzoek naar een Export Manager (100% FTE) met enige jaren internationale ervaring. Je werkt nauw samen met jouw collega’s in een dynamische organisatie. Jij bent de Export Manager voor onze Key Accounts en vindt het leuk om te pionieren en hebt verstand van internationale handel en weet als geen ander hoe je klanten aan jou kan binden. Je bent het aanspreekpunt voor potentiële nieuwe klanten en durft in het vliegtuig te stappen als een kans zich voordoet. Je denkt graag mee en ziet kansen en mogelijkheden om mee te groeien in onze organisatie.

Heb je ervaring in export en ben jij een echte verkoper en wil je reageren, dan is dit waar we naar kijken voor we met je in gesprek gaan:

Je werkt nauw samen met je collega's in een dynamische organisatie.
Je bent de sleutel tot potentiële nieuwe klanten/markten in Spanje en Latijns-Amerika voor 50% en je beheert verder een aantal internationale key accounts.
Je houdt van pionieren en hebt kennis van internationale handel, je weet hoe je klanten moet aantrekken en behouden.
Je bent de contactpersoon voor potentiële (nieuwe) klanten en bent bereid om het vliegtuig te nemen als zich een kans voordoet.
Je denkt graag mee en ziet kansen en mogelijkheden om met onze organisatie mee te groeien.
LinkedIn
WhatsApp
Solliciteren op deze functie?
Neem contact met ons op.

"*" indicates required fields

Amanti Strawberry Bubbles